top of page

Avustralya'ya seyahat eden tüm uluslararası öğrencilere yönelik bildirim!

20 Temmuz'da Avustralya Hükümeti uluslararası öğrencileri desteklemek için öğrenci vizesi düzenlemelerinde bir takım değişiklikler yaptığını açıkladı.


Değişiklikler:


* Hükümet, Avustralya dışında kalan tüm yerlerde öğrenci vizesi başvurusu kabul etmeye başlayacak.


Bu, sınırlar yeniden açıldığında, öğrencilerin zaten vizeleri olacak ve seyahat etmek için uçak bileti alabileceği anlamına geliyor.


* Post-study work vizesi (Geçici Lisansüstü vizesi (alt sınıf 485)) için bir Avustralya eğitim kurumuna kayıtlı olan ve COVID-19 ve ilgili seyahat kısıtlamalarından etkilenen adaylar için uygunluk koşullarında esneklik sağlanacak.


* COVID 19 nedeniyle Avustralya dışında çevrimiçi eğitim alan mevcut ve yeni öğrenci vizesi sahipleri bunu Avustralyanın istediği minimum eğitim süresine dahil edebilecek.


* Seyahat kısıtlamalarından etkilenen uygun mezunlar ayrıca Avustralya dışında Geçici Mezun (485 alt sınıfı) vizesine başvurabilecek.


* COVID-19'un hizmetleri erişimi kesintiye uğrattığı yerlerde İngilizce dil sonuçlarını vermek için başvuru sahiplerine ek süre verilecek. Yine COVID-19'un hizmetlere erişimi bozduğu yerlerde biyometrik toplama ve sağlık kontrollerinin yapılması için adaylara ek süre sağlanacak.


1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page